AUGUSZTUS

Imádtam az augusztust, és az ide-oda mászkálás meg a munkába való visszatérés mellett pár könyvet besuvasztottam a napjaimba, és ahogy írtam, most nagyon élvezem az olvasást, viszont elég nehezen találok rá időt. Úgy érzem, legalábbis nagyon remélem, hogy a szeptember egy picit nyugisabb lesz, csak előbb utol kell magam érni.

Elolvastam négy könyvet

Celeste Ng: Amit sohase mondtam el – A nyaralásra vittem magammal, és talán ez a könyv kellett ahhoz, hogy realizáljam, hogy olyan szakaszban vagyok, amikor nem esik jól a lelkek legmélyéig hatolni. Visszapattant rólam, pedig igazán értékes, tartalmas könyv.

Colleen Hoover: Verity – Na, ez meg a másik véglet, de annyi lelkesedés övezte, hogy beneveztem rá. Sokkal csavarosabb, izgalmasabb történetre számítottam, még az egynek elmegy kategóriába sem nagyon tudom beleszuszakolni.

Ernest Cline: Ready Player Two – Lehet, hogy nem két szuszra kellett volna elolvasnom, de egy kétnapos driften vettem részt múlt hétvégén, és korlátozottan kötött le, amit az autók műveltek, úgyhogy a kis horgászszékemben ülve ezzel foglaltam le magam. Lehet, hogy emiatt éreztem túl töménynek, az egyes kincskeresések számomra unalomba fulladtak és végtelen hosszúnak tűntek, és most valahogy a nyelvezetét sem éreztem olyan lehengerlőnek, mint az elsőnél. Próbálkozásnak nem rossz, de a közelébe sem ér az első résznek.

Leiner Laura: Ég veled – Hát mennyire jólesett ez a könyv, jöhet is a következő rész! Ennél nem okozott gondot, hogy szintén egy nap alatt daráltam le (szintén drift), csak néztem, hogy basszus, most azonnal akarom a következőt! Élveztem az erdei környezetet, tetszett, ahogy a főhős kezd magára találni egy fájdalmas élethelyzetből, persze akad pár kétdimenziós karakter, de alapvetően nagyon jó érzés volt belefeledkezni ebbe a történetbe, és örülök, hogy még van belőle két rész, meg hogy folyamatban az újabb trilógia is.

Közben olvasom az Örökösök viadalát és a Hail Mary-küldetést, mindegyiket nagyon élvezem, azt meg végképp, hogy sikerült felülkerekednem a saját magam felé támasztott elvárásaimon, hogy mit kéne olvasni.

Könyvvásárlásom nem volt, nincs is tervben ilyesmi továbbra sem, elkönyvtárazgatok én, ma el is mentem oda a Ház az égszínkék tengernélért meg Rainbow Rowelltől a Szív küldi című regényért.

Majd hozok egy TBR-t is, további lájti könyvekre lehet számítani.

A többiek augusztusa:

Dóri
Amadea
Nita
PuPilla

A nyaramról, azon belül az augusztusról meg már részletesen beszámoltam, azóta aránylag kevés víz folyt le a Dunán, bár hétfő este még lefurikáztunk a Balatonra, hogy aláírjuk a frigyre lépési szándékunkat, meg a kiválasztott étterembe is odaléptünk egy fröccsre, hogy fixáljuk Azt A Napot, who am i, komolyan, hogy ilyenek tartanak most lázban, meg a torta meg a virág, persze a legjobban a nászutat várom :D.

AUGUSZTUS” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Az Ég veled szerintem is szuper, a másik kettő már kevésbé, viszont a második trilógia csapata még jobb! Én is már tűkön ülve várom az új részt, szóval eléggé addiktív. 🙂 Kíváncsi vagyok a lájti válogatásodra, szerintem sem bűn, ha időnként beiktat az ember ilyesmi könyvet is. Nem kell mindig a bőr alá mászni, ha nem esik jól.

  Hű, nagyon izgi, hogy ennyire közel van az esküvő! A nászutat is belföldön tervezitek, vagy repülőre fogtok pattanni? 🙂

  Kedvelés

  1. Igen, hallottam, hogy a második trilógia még jobb lett, és tényleg nagyon addiktív az egész, még jobb is, mint a SZJG!

   Nászutazni maradunk lent a Balatonon, teljesen tökéletes lesz így, igazából jobban örülök ennek, mintha külföldre mennénk (nem, nem raboltak el a földönkívüliek :D).

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s